За кухнята

В ресторант Da Massimo се стремим да внесем част от истинската Италия в България, като предлагаме само най-висококачествени италиански продукти, внесени директно от нашата родина. При нас ще се насладите на вкусове, които няма да откриете никъде другаде в София – от внимателно селектирани колбаси и сирена, до изкушаваща прясна паста, всекидневно обедно меню и вълнуващи ястия с риба, с месо, и с пресни морски деликатеси.
Всички наши ястия са замислени и приготвени с пресни зеленчуци и съставки, избрани по характерен италиански вкус. Стремим се да създадем атмосфера и настроение, което ще ви пренесе директно в сърцето на Италия, където вкусът и ароматът на храната са неотразими.
Мисията на нашия семеен ресторант е да представим с внимание и професионализъм разнообразните италиански блюда, които покоряват целия свят. Във всяко ястие, което приготвяме, влагаме своята страст към италианската кухня и стремежа си да ви доставим най-автентичното и вкусно изживяване.
Ако държите на неповторимия вкус и на разпознаваемата италианска храна, не се колебайте да поръчате от нас и онлайн. С бързата ни доставка, вкусната италианска кухня е само на едно кликване разстояние от вас.
Обожавате неустоимата италианска кухня?
Заповядайте в италиански ресторант
Da Massimo!

Резервация Онлайн поръчка