За Da Massimo

Добре дошли в Da Massimo – вашият семеен италиански ресторант в София. В сърцето на квартал Бояна, ние отдаваме почит към автентичната италианска кухня, вдъхновена от богатите вкусове и традиции на Умбрия и Тоскана.
В Da Massimo, ви очакваме с отворени сърца и готовност да ви предложим несравним вкус, зашеметяващ аромат, и атмосфера, която ви пренася в забързаното темпо на италианските улици и спокойствието на традиционните трапези. След като преминете прага на нашия ресторант, ще ви посрещне топлата ни усмивка, смесена с уникалния аромат на свежо приготвени италиански ястия.
Освен вкусната храна, в Da Massimo ценим и висококачественото обслужване. Нашият добре обучена екип ще Ви помогне да изберете най-подходящото ястие, ще ви предложи подходящи вина от любимите ни райони, за да се допълнат с избраните от вас блюда. Очаква Ви незабравимото гостоприемство на италианската ни душа.
Независимо дали сте си поръчали нашия фирмен колбас, сирена от най-висок клас, или сте си избрали нещо от всекидневното ни обедно меню, ние в Da Massimo сме сигурни, че ще останете очаровани от вкусовете, които сме подготвили за вас.
Нека Da Massimo бъде вашето пътуване до сърцето на Италия, където вкусът, ароматът и атмосферата се сливат в едно, за да ви предложат незабравимо кулинарно изживяване.

Очакваме ви!

Обожавате неустоимата италианска кухня?
Заповядайте в италиански ресторант
Da Massimo!

Резервация Онлайн поръчка